Başkan Erkoç Çağlayancerit’te İncelemelerde Bulundu

Başkan Erkoç Çağlayancerit’te İncelemelerde Bulundu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hafta sonunda Çağlayancerit İlçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hafta sonunda Çağlayancerit İlçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Demir, Fen İşleri Dairesi Başkanı Harun Buz ile birlikte Çağlayancerit İlçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, AK parti İlçe Başkanı Veli Çetinkaya, Meclis Üyeleri İsmail Sarıçerçi ve Hasan Kekil ile birlikte ilçe halkı tarafından karşılandılar.

Çağlayancerit Aksu Mahallesi’nde anayol konumunda olan 2 bin 400 metre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde yapımına başlanan yol da incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, bu yolun bir an önce yol alt temel ve temel yapılarının tamamlanarak filler malzeme döşemesinin ardından asfaltlanmasını istedi. Aynı zamanda ilçe merkezinde ana artelde de incelemelerde bulunan Başkan erkoç, parke çalışmalarının bir an önce tamamlanması söyledi.

Aksu Mahallesi’nin ardından Çağlayancerit Erkenez ve Küçükcerit Mahallelerini ziyaret eden Başkan Erkoç burada daÇağlayancerit-Erkenez Mahallesi arasında genişletme çalışmaları tamamlanan yolun temel alt yapı çalışmalarının tamamlanarak bir an önce asfaltlanmasını istedi.

Bu arada Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, AK parti İlçe Başkanı Veli Çetinkaya, Meclis Üyeleri İsmail Sarıçerçi ve Hasan Kekil, ilçelerine yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler.

655-494.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.