Başkan Erkoç, Dulkadiroğlu Muhtarlarını Dinledi

Başkan Erkoç, Dulkadiroğlu Muhtarlarını Dinledi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, muhtarlar toplantısına Dulkadiroğlu muhtarları ile devam etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, muhtarlar toplantısına Dulkadiroğlu muhtarları ile devam etti.

Kervanhan’da düzenlenen kahvaltıda muhtarlarla bir araya gelen Başkan Erkoç, şehrin her noktasına hizmetin gittiğini söyledi.

Muhtarlara hitaben bir konuşma yapan Başkan Erkoç: “Hepinizin bildiği gibi büyükşehirle birlikte bütün şehir olduk. İl Özel idaresinin büyükşehir belediyesine devredilmensin ardından hizmetler yürütülmesi daha da çabuklaştı. Şu anda şehrimizin her noktasına hizmet gidiyor. Hizmetler nasıl gidiyor? Hem büyükşehir belediyesi tarafından hem de ilçe belediyemiz tarafından hizmetler devam ediyor. Su, kanalizasyon, yağmurlama hattı gibi alt yapı çalışmalarında da hizmetler KASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülüyor.

Bugün burada sizlerle bir araya gelmemizin sebebi mahallenizde yaşadığınız sıkıntıları sorunları birinci ağızdan dinlemek ve bu sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunmak. Davetimize icabet eden bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu arada siz muhtarlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına Büyükşehir Belediyemizin bünyesinde Muhtarlık Daire Başkanlığı kurulacak” dedi.

Başkan Erkoç aynı zamanda büyükşehir belediyesi olarak yaptıkları çalışmalara da kısa kısa değinerek muhtarlara bilgi verdi.

Başkan Erkoç’un konuşmasının ardından muhtarlar söz alarak mahalleleri ile ilgili eksikleri dile getirdiler.

Başkan Erkoç’un Dulkadiroğlu İlçesi mahalle muhtarlarıyla yaptığı toplantıya AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Veysi Kaynak, Genel Sekreter İbrahim Ulaş, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Demir, Hüseyin Ağır, Ziver Çetinkaya, KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok ile Genel Müdür yardımcıları, daire başkanları ve muhtarlar katıldı.

10-042.jpg12-030.jpg14-021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum