Başkan Erkoç Yol Çalışmalarını İnceledi

Başkan Erkoç Yol Çalışmalarını İnceledi
Başkan Erkoç, Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları Arasında Yapımı Devam Eden Yolu İnceledi

Başkan Erkoç, Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları Arasında Yapımı Devam Eden Yolu İnceledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı-Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Demir, Fen İşleri Dairesi Başkanı Harun Buz ve diğer teknik heyetle yolda incelemelerde bulunan Başkan Erkoç, yol alt yapı çalışmalarının bir an önce tamamlanarak asfaltlanmasını istedi.

Karacasu Kırım Mahallesi sınırları içerisinde bulunan yola ilişkin Başkan Erkoç’a bilgiler aktaran Fen İşler Dairesi Başkanı Harun Buz, 2 bin 700 metre uzunluğunda ve 15 genişliğinde iki şerit olan yolun asfaltsız olan bölümünün asfaltlanacağını söyledi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yolda menfez için dolgu çalışmalarının yapıldığını ifade eden Fen İşleri Dairesi başkanı Harun Buz, 2.5 metre yüksekliğinde 3 metre eninde ve 70 metre uzunluğunda çift gözlü Karaçay Deresi üzerine yapılan menfezin üç ay içerisinde tamamlandığını ifade etti.

19-006.jpg

Yol yapım çalışmalarına ilişkin görüşlerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu yolun asfaltlanarak hizmete girmesiyle Havaalanı kavşağı-Toki Konutları ve Karacasu’da trafiğin rahatlayacağını söyledi. Başkan Erkoç yolun bir an önce asfaltlanarak hi,zmete girmesi için talimat verdi.

23.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.