Başkan Erkoç’tan Ekinözü Ziyareti

Başkan Erkoç’tan Ekinözü Ziyareti
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, hafta sonu Ekinözü ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Ekinözü İlçesine bağlı Alişar, Ataköy, Demirlik, Gaziler, Kabaktepe, Kandil, Kürtül, Ortaören, Soysallı, Türkmenler ve Yeniköy Mahallerini tek tek dolaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u vatandaşlar coşku ile karşıladılar.

Mahallelerde ilgiyle karşılanan Başkan Erkoç, her noktaya hizmet götürmek için yola çıktıklarına dikkat çekerek: “Biz yola çıkarken, her noktaya hizmet götüreceğimizi söylemiştik. Bu söylemlerimizi hayata geçiriyoruz. Şu anda ilçelerimiz başta olmak üzere özellikle de köyden mahalleye dönen yerleşim bölgelerimizde, grup yollarının asfaltlanmasından, alt yapıya, mahalle içlerindeki yollara parke döşenmesinden çevre düzenlemesine kadar birçok alanda hizmetlerimiz devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak ilimizin bütününe hizmet götürüyoruz.

Bu doğrultuda bugün sizlerle birlikte olmak ve eksiklerinizi yerinde tespit etmek amacıyla sizleri ziyaret etmek istedik” diye konuştu.

Başkan Erkoç’un Ekinözü ziyaretine Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Belediye Meclis Üyesi Muharrem Erantepli ile ilgili şube müdürleri katıldı.

Başkan Erkoç ziyaretleri sırasında çocuklara oyuncaklar dağıttı.

1-434.jpg

2-332.jpg

3-217.jpg

4-161.jpg

5-120.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.