Başkan Fadıloğlu’ndan Anlamlı Kutlama

Başkan Fadıloğlu’ndan Anlamlı Kutlama
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Şehitkamil Belediyesi ve AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları tarafından Gaziantep E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bayan tutuklulara yönelik kutlama etkinliğ...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Şehitkamil Belediyesi ve AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kolları tarafından Gaziantep E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bayan tutuklulara yönelik kutlama etkinliği düzenlendi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve protokol üyeleri kadın mahkumlara karanfil dağıtarak, kadınlar gününü kutladı.

Gaziantep E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Cumhuriyet Savcısı Tuncay Yılmaz, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Halil Uğur, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Yıldız, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yusuf Aslanbaş, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Münir Yüksel ve çok sayıda tutuklu bayan katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “AK Parti Şehitkamil ilçe Kadın Kollarımız ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da kadın gününü kutluyoruz ama bu yıl Cezaevinde yapmak istedik. Sayın savcımız ve müdürümüz ile irtibata geçtik. Sağ olsun onlar da bizleri kırmadılar ve birlikte olmamızı sağladılar. Anneler Günü, Babalar Günü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Birleşmiş Milletler tarafından belirlenmiş gündür. Hem sizleri bugünde anabilmek adına, hem de sizlerle beraber olmak adına bugün sizlerle beraberiz. Tabi içinde bulunduğunuz şartların iyi olması için hep birlikte bizler de gayret gösteriyoruz. Ben tekrar bu organizasyonda emeği geçen ilçe Başkanımıza ve Kadın Kolları Başkanımıza ve bizim buradaki organizasyonu gerçekleştirmemize vesile olan sayın savcımıza, müdürümüze ve bölük komutanımıza teşekkür ediyorum. Tekrar 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’zü en içten dileklerimle kutluyorum. Bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı diliyorum, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Cumhuriyet Savcısı Tuncay Yılmaz ise, “Öncelikle tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Biz Cennet annelerin ayakları altındadır diyen bir inançtan gelen toplumuz. Bizim için kadınlar her zaman önemli, toplumda her zaman için baş tacımızdır. Büyük alim Hz. Mevlana’nın hocası Şems-i Tebrizi’nin bir sözü olan ‘Kadın bilmeyene nefs, bilene nefes gibidir’ sözünü çok önemli buluyoruz. Biz erkekler veya toplumun fertleri, hanımın bir nefes olduğunu ve her zaman için bizim ihtiyacımız olduğunu bilmesi ve kadına bu şekilde gereken önemi ve değerin verilmesine inanıyoruz. Tekrar katılımlarından dolayı Şehitkamil Belediye Başkanımıza, kıymetli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra kadın mahkumlarımız için bu etkinliği geleneksel hale getirip, her yıl devam ettirelim istiyorum. Bizler için bu tür etkinlikler çok önemli. Tüm kadınlarımızın tekrar kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Yapılan açış konuşmalarının ardından, iki mahkum tarafından, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Yıldız’a kendi elleriyle yaptıkları iki tablo hediye etti. Başkan Fadıloğlu, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Cumhuriyet Savcısı Tuncay Yılmaz, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Halil Uğur, AK Parti Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Yıldız, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yusuf Aslanbaş, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Münir Yüksel bayan mahkumlara karanfil dağıttı. Program daha sonra, Gaziantep yerel sanatçısı Mehmet Kalkan tarafından konser verildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.