Başkan Gökçek, Tatar Cumhurbaşkanı Minnihanov’u Ağırlayacak

Başkan Gökçek, Tatar Cumhurbaşkanı Minnihanov’u Ağırlayacak
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Melih Gökçek, Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov’u ağırlayacak.Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ve beraberindeki heyet, Ankara B...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Melih Gökçek, Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov’u ağırlayacak.

Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ve beraberindeki heyet, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak 29-30 Nisan günlerinde Başkent’e ziyarette bulunacak. Konuk heyette Cumhurbaşkanı Minnihanov’un yanı sıra, bakanlar ve belediye başkanları ile ticaret odası temsilcileri bulunacak. Konuk heyetin programı 29 Nisan Çarşamba günü saat 17.00’de Başkan Gökçek’i makamında ziyaretiyle başlayacak. Başkanlık makamındaki görüşmede ayrıca iki ülke başkentleri Kazan Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında “Kardeş Şehirler İlişkileri Geliştirme” programı imzalanacak.

Ayrıca Tataristan’ın milli şairi Abdullah Tukay’ın doğumunun 129. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Çarşamba günü saat 19.30’da Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da “ Tataristan Sanat Gecesi” düzenlenecek ve “Tataristan Fotoğraf ve El Sanatları Sergisi” açılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.