Başkan Güneş Basın Bayramını Kutladı

Başkan Güneş Basın Bayramını Kutladı
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

- Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, ulusal ve yerel görev yapan gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Basın mensuplarının gece, gündüz demeden mesleklerini en zor şartlar altında bile yapmaya çalışmaları son derece takdir edilmesi gereken bir durumdur. Basın mensupları çok önemli bir görev ifa ediyor. Basın sektörü, iletişimin temel taşlarından ve demokrasinin işlemesini sağlayan en önemli kurumlardan biridir. Basın, kamuoyunun oluşmasında, bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde en etkili araçtır. Basının işlevini sağlıklı bir şekilde yerine getirilebilmesi özgür olmasına bağlıdır. Saltukova Belediyesi olarak, gazetecilik yapan, bu işe gerçekten gönül vermiş arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Bu vesileyle tüm basın mensubu arkadaşlarımın 24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

(AT-

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.