Başkan Gürşat Kale; “Kadınlar Çiçektir”

Başkan Gürşat Kale; “Kadınlar Çiçektir”
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Cumhuriyet Mahallesi Yahya Ümit Orbay Meydanı’nda kurulan stantta bayanlara çiçek hediye ederek kadınlar gününü kutlayan...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Cumhuriyet Mahallesi Yahya Ümit Orbay Meydanı’nda kurulan stantta bayanlara çiçek hediye ederek kadınlar gününü kutlayan Başkan Kale; “Kadınlar birer çiçektir” dedi.

Bayanların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda bir saat içerisinde yaklaşık iki bin adet menekşeyi dağıtan Başkan Kale, kadınların yaşadığı temel sorunlara da değinerek, “Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günün içindeyiz. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir. Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Günümüzde kadınlarımızın maalesef hak ettikleri ilgiyi, desteği ve saygıyı yeterince gördüklerinden bahsetmemiz çok zordur. Sokak ortasında arkası arkasına katledilen, töre ve geleneklerin gerisine gizlenen caniler tarafından gencecik yaşta hunharca kıyılan kadınların, genç kızların dramları millet olarak yüreğimizi sızlatmaktadır. Son zamanlar da kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir. Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan başta Türk Kadınlarımız olmak üzere tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKANI GÜRŞAT KALE, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.