Başkan Güven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Güven, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Afşin’deki tüm mahalle muhtarlarıyla 3 grup halinde düzenlenecek olan istişare ve değerlendirme toplantılarının ilki 07 Ekim 2015 çarşamba akşamı gerçekleştirildi. Afşin Hanımlar Kültür Merkezinde eşli olarak düzenlenen programa Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Belediye Başkan Yardımcıları ve 20 mahalle muhtarları eşleriyle birlikte katıldı.

Düzenlenen programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Mahalle Muhtarlarımız ile imkânlar dâhilinde bir araya gelmek, yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında sürekli istişare halinde olmak istiyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana mahalle muhtarlarımız ile birlikte el ele vererek daha yaşanılabilir bir Afşin’i oluşturmak için durmadan çalışıyoruz. Bulunduğumuz makamların geçici olduğunun hepimiz farkındayız. Gayemiz arkamızda güzel eserler bırakarak hemşerilerimizin hayırlı dualarına nail olmaktır.” dedi.

Belediye çalışmaları hakkında da bir sunum yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, göreve başladığı günden bu yana Afşin’e yapılan hizmetler, planlanan projeler hakkında bilgiler verdi.

Programa katılan mahalle muhtarlarına ve eşlerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Güven; “Gerek seçim beyannamemizde gerekse göreve geldikten sonra eksik olarak gördüğümüz sorunlara çözüm bulma adına yaptığımız projeleri birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çalışmalarımızı planlarken sizlerden gelen talep ve isteklerin her birini imkânlar çerçevesinde yerine getirmek için çalışacağız. Bundan sonra ki süreçlerde de bir araya gelerek, birlikte el ele Afşin’imizi hak ettiği yere taşıyacağımıza inancım tamdır. Davetimizi kırmayarak icabet eden siz değerli muhtarlarımıza ve kıymetli eşlerine şükranlarımı sunuyorum.” dedi.
1-884.jpg2-686.jpg3-445.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.