BAŞKAN GÜVEN’DEN ÇAT KAPI İFTAR

BAŞKAN GÜVEN’DEN ÇAT KAPI İFTAR
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Belediye Meclis Üyeleri, İftarda Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşayan Özcan ailesinin çat kapı konuğu oldu.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Belediye Meclis Üyeleri, İftarda Pınarbaşı Mahallesi’nde yaşayan Özcan ailesinin çat kapı konuğu oldu.

İftar saatinin gelmesi ile birlikte aile ile beraber oruçlarını açan ve iftar sonrası çay sohbeti yapan Başkan Güven şunları söyledi;” Bu gün çiğdem bacımızın misafiri olduk, bize sofrasını açtı. Allah razı olsun oruçlarımızı bacımızın hazırladığı yemekler ile açtık. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Ramazan da bizleri kabul ettiği için ki, önceden de haber vermedik Allah razı olsun ev halidir ne olur ne olmaz yine de bizleri kabul etti. Annemiz ve çocuklarımız burada, Çiğdem Özcan bacımız üç çocuğu ile mücadelesine şereflice devam ediyor, inşallah bizlerde bundan sonra bacımızın, çocuklarımızın ve ailemizin yanındayız. Meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte geldik, ailemiz ekmeklerini bizlerle paylaştılar ben tekrar Çiğdem bacımıza ve ailesine çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

iftar-(1)-001.jpg

Minik Melik’ten Cumhurbaşkanına Davet;

Ailenin miniği olan küçük Melik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı evlerine davet ederek çağrıda bulundu, Minik Melik davetinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini, Başkan Güven ve ablası ile birlikte Rabia işareti yapıp, Cumhurbaşkanını evlerinde görmeyi çok istediğini söyledi.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’i iftarda sofrasında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiğdem Özcan ziyaretlerinden dolayı Başkan Güven ve beraberindekilere teşekkür etti.

Aile ile hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından Başkan Güven ve Belediye Meclis Üyeleri Özcan Ailesinin evinden ayrıldılar.

iftar-(3)-001.jpgiftar-(4)-001.jpgiftar-(5)-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.