Başkan Hayri Türkyılmaz'dan Zeytin Tanıtımı Atağı

Başkan Hayri Türkyılmazdan Zeytin Tanıtımı Atağı
Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, dünyanın en kaliteli zeytinlerinin yetiştirildiği Mudanya'nın bu önemli değerini, dünyaya tanıtacaklarını söyledi.

- Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, dünyanın en kaliteli zeytinlerinin yetiştirildiği Mudanya'nın bu önemli değerini, dünyaya tanıtacaklarını söyledi.

Zeytin hasadının başlamasının ardından Marmarabirlik Zeytin Kooperatifi tarafından gerçekleştirilen alımları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yetkililerden bilgi aldı. Mudanya ve bölgelerinde dünyanın en kaliteli zeytinlerin yetiştirildiğini ifade eden Başkan Türkyılmaz, “Bu değerleri dünyaya tanıtmak amacıyla belediye olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Gelecek yıllardan itibaren Mudanya’nın bu değerlerini tüm dünyaya en iyi şekilde duyurarak, kapsamlı bir şekilde tanıtımının yapılmasını sağlayacağız" dedi.

Mudanya bölgesini en değerli ürününün zeytin olduğuna dikkati çeken Türkyılmaz, “Binlerce aile geçimlerini zeytinle sağlarken ülke ekonomisine de önemli bir girdi sağlanıyor. Sıcak soğuk, yaz kış demeden zeytin üreticileri, bin bir güçlükle yetiştirdiği zeytin mahsulünü toplamak için verdiği mücadele gerçekten de çok önemlidir. Yapılan masraflarını toplanan mahsullerden çıkarabilme derdinde olan zeytin üreticilerimizin yaşadıkları sıkıntılar kesinlikle göz ardı edilmemelidir” diye konuştu.

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ'DAN ZEYTİN TANITIMI ATAĞI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.