Başkan Kadıoğlu, Karadenizli Kanaat Önderleri İle İftar Yaptı

Başkan Kadıoğlu, Karadenizli Kanaat Önderleri İle İftar Yaptı
Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı, Karadeniz bölgesi illeri kanaat önderlerini ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

- Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı, Karadeniz bölgesi illeri kanaat önderlerini ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın Esenyurt Nikah Sarayında düzenlediği programa yüzlerce kanaat önderi, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, ilçe yönetimi, Belediye başkan yardımcılar birlik ve beraberlik sofrasında iftar açtı.

Ramazan ayı boyunca bütün bölge kanaat önderleri ile iftar sofrasında buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimlerine ve Gazze’deki saldırılara değindi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar programında Başkan Kadıoğlu, “Bizler bu coğrafyanın sınırlarının çizilmesinde doğu batı demeden savaş verdik, muzaffer ayrıldık ve sınırın her metre karesinde şehit kanlarımız mevcuttur. Birliğimiz beraberliğimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için çok önemlidir. Sürekli üzerimize oyunlar oynanıyor. Gazze’de olanları görüyorsunuz. Onların yerinde biz de olabilirdik. Bütün İslam ülkeleri bu dertten muzdaripler. Bu yüzden liderimiz çok önemli. Bütün İslam coğrafyasında ve Türkiye’de, Recep Tayyip Erdoğan en iyi lider durumundadır. 10 Ağustos’ta siz kanaat önderlerine büyük görev düşüyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye için kimin hayırlı olacağını en iyi sizler bilirsiniz” dedi.

Karadenizli yüzlerce kanaat önderi de Başkan Necmi Kadıoğlu’nun sözlerini destekleyerek birlik beraberlik için her zaman tek sofra, tek çatı altında toplanacaklarına yönelik mesajlar verdiler.

BAŞKAN KADIOĞLU, KARADENİZLİ KANAAT ÖNDERLERİ İLE İFTAR YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.