Başkan Kale, Genç Mucitleri Yalnız Bırakmadı

Başkan Kale, Genç Mucitleri Yalnız Bırakmadı
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Dr. Reşit Galip İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan Bilim Fuarı’na katıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte öğrencilerin h...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, Dr. Reşit Galip İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan Bilim Fuarı’na katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan ile birlikte öğrencilerin hazırladığı icatları tek tek inceleyen Başkan Kale; “Siz bu milletin geleceğisiniz. Eğitim ve öğretim hayatınızda sadece okula gelip gitmekle başarılı olamayacaksınız. Bu nedenle, sorgulayan, üreten, sürekli araştırmacı olan bir yapıya bürünmeniz gerekmektedir. Bilimsel alanda araç ve gereçler üretmeniz, toplum ve insanlık için yaşamı kolaylaştıracak formülleri geliştirmenizle birlikte ülkemizin geleceğine ışık tutacaksınız. Yaptığınız hiçbir işi küçümsemeyin. Bugün yaptığınızı başka zaman daha da ilerleterek geliştirebilirsiniz. Yapmış olduğunuz bu çalışmalar bizler için büyük önem taşımaktadır. Sizleri tek tek kutlar eğitim ve öğretim hayatınızda başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Öğrenciler tarafından hazırlanan ürün ve icatları tek tek inceleyen ve zaman zaman öğrencilerle sohbet ederek yapılan iş hakkında bilgiler de alan Başkan Kale; “Gerçekten çok fazla ilgi çekici ve önemli işler başarmışınız. Sizleri kutlarım. Bu çalışmalarınızı bilimsel yöntemlerle geliştireceğinize ve içinizden geleceğin bilim adamlarının çıkacağına inancım tamdır” dedi.

İNCİRLİOVA BELEDİYE BAŞKANI GÜRŞAT KALE, DR. REŞİT GALİP İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN BİLİM FUARI’NA KATILDI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.