Başkan Kale'den İstiklal Mahallesine Proje Müjdesi

Başkan Kaleden İstiklal Mahallesine Proje Müjdesi
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İstiklal Mahallesi'nde gerçekleştirdiği mahalle toplantısında Taziye Evi ve Spor Kompleksi müjdesi verdi.

- İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İstiklal Mahallesi'nde gerçekleştirdiği mahalle toplantısında Taziye Evi ve Spor Kompleksi müjdesi verdi.

30 Mart yerel seçimlerinde halkla bir araya geleceğinin sözünü veren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, hakla ilk toplantısını İstiklal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Akşam saatlerinde düzenlenen ziyarette kahvehanede mahalleli ile birlikte bir araya gelen Kale, görev başına geldiği 30 Mart yerel seçimlerinin ardından bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mahalle halkına iki yeni proje müjdesi veren Kale, "Yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerin yanı sıra vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını dinliyoruz. Belediye, İncirliova’daki hayırseverlerle birlikte mahllemizde taziye evi, çocuk parkı, spor ünitesi, muhtarlık binası gibi çok amaçlı bir Taziye Evi Kompleksi kuracak. Projeyi uygulamamızda bizlere fikirleriyle destek olan İstiklal Mahallesi Muhtarı Polat Tanrıkulu’na teşekkür ediyoruz. 2015 yılında da bu taziye evini hayata geçireceğiz” dedi

Kale son olarak, toplantıya katılımlarından dolayı mahalle halkına teşekkür ederek, "Herşey halkımız, herşey ilçemiz için. İlçemizi parmakla gösterilir hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. 30 Mart'tan bu yana dur durak bilmeden sürdürdüğümüz çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.

BAŞKAN KALE'DEN İSTİKLAL MAHALLESİNE PROJE MÜJDESİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.