Başkan Kamil Saraçoğlu: Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutluyorum

Başkan Kamil Saraçoğlu: Halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Kutluyorum
Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 30 Ağustos’un tarihe altın harflerle yazılan anlamlı bir destan olduğunu dile getirdi.Halkın Zafer Bayramı’nı kutlayan Saraçoğlu, "30 Ağustos 1922 tarihi ordu...

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 30 Ağustos’un tarihe altın harflerle yazılan anlamlı bir destan olduğunu dile getirdi.

Halkın Zafer Bayramı’nı kutlayan Saraçoğlu, "30 Ağustos 1922 tarihi ordumuzun onurlu direnişi ve vazgeçilmez vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdiği tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir.Bu tarih 30 Ağustos Zaferi’nin tarihe altın harflerle yazıldığı ve Türk milletinin azim ve kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği anlamlı bir zaferdir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı aynı coşkuyla kutlayacağız.Büyük taarruzun, Zafertepe Dumlupınar Meydan Muharebeleri’nin, İstiklal Mücadelemizin zaferle taçlandırılmasının ve Kütahyamızın düşman işgalinden kurtuluşunun ve Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanı uğruna canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta Kütahya halkımız olmak üzere Ulusumuzun bu onurlu zaferinin 93. yıl dönümünü kutluyorum" diye konuştu. (EFE)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.