Başkan Karadeniz’den Zabıtaya Ziyaret

Başkan Karadeniz’den Zabıtaya Ziyaret
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189’uncu yılını Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kutladı.Huzur, güven ve disiplini sağlamak ad...

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189’uncu yılını Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kutladı.

Huzur, güven ve disiplini sağlamak adına gecesini gündüzüne katan zabıta ekipleri ile bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 189’uncu yılını kutladı. Zabıta Müdürü Musahmettin Yazıcı’yı ziyaret eden Başkan Karadeniz ve Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, zabıta memurlarıyla tek tek tokalaştı.

“ALTERNATİFİMİZ YOK, BU NEDENLE EN İYİ OLMALIYIZ”

Belediye denilince akla ilk zabıtaların geldiğini belirten Başkan Temel Karadeniz, “Sizler bizim yüzümüz oluyorsunuz. Bu nedenle sizin başarınız bizim başarımız demek. Küçükçekmece’de tek bir belediye var. Bizim alternatifimiz yok. Bu yüzden bizler en iyi olmak zorundayız. Bu yaklaşımla hareket etmek zorundayız. Burada da en çok zabıtaya güveniyorum. Zabıtalık stresli bir iş ama biz sizlerden memnunuz. Emekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Zabıta Müdürlüğü adına Musahmettin Yazıcı da Başkan Karadeniz’e teşekkür ederek, günün anlam ve önemine binaen çiçek takdim etti. Öte yandan Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta müdürlüğünde çalışanlara çikolata hediye edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.