Başkan Karaosmanoğlu Genç Sporcularla Buluştu

Başkan Karaosmanoğlu Genç Sporcularla Buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Gençlerbirliğispor ve Sarkuysan Lisesi Mezunları Derneği’nin yöneticilerini makamında misafir etti.

- Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Gençlerbirliğispor ve Sarkuysan Lisesi Mezunları Derneği’nin yöneticilerini makamında misafir etti.

Kocaeli’de il genelindeki gençlerin gelişimleri ve sorunlarıyla yakından ilgilenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Gençlerbirliğispor Başkanı Bilal Dülger ile Sarkuysan Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Sadettin Ay ve yönetimleriyle bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu, “Gençliğimiz geleceğimizdir. Biz bu gözle çocuklarımıza ve gençlerimize bakıyoruz. Bunun için onların zamanlarını doğru yerde doldurabileceği sosyal alanlar yapıyoruz” dedi.

Ziyarette, salon sporlarında aktif bir şekilde yer alan Gebze Gençlerbirliğispor yönetimi Başkan Karaosmanoğlu’na 41 numaralı forma hediye ettiler. Gebze bölgesinde etkin bir sporcu kadrosuyla gençliğe hizmet ettiklerini belirten Gebze Gençlerbirliğispor Başkanı Bilal Dülger, “Büyükşehir Belediyemizin spor tesislerindeki çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Salon sporlarında hizmet ağımızı geniş tutmaya çalışıyoruz. Okullarımızdaki beden eğitimi öğretmenlerinin yanı sıra okul müdürlerimizden bu hizmete gönül adamış eğitimcilerimiz var. Gebzemiz'de salon sporlarına dönük projelerimiz devam ediyor. Olimpik yüzme havuzumuzun inşaatı devam ediyor. Bu dönem okullarımızdan alanları müsait olan yerlere okul spor salonları yapacağız. Salon sporlarına dönük farklı çalışmalarımız da var. Ekiplerimiz şu an bu projeler üzerinde çalışıyor. Büyükşehir olarak bizler, satranç takımlarından spor alanlarına kadar birçok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Gençlerimizin hayatında boşlukları kaldırmalıyız. Kötü alışkanlıklardan korumak için, onları doğru sosyal alanlara çekmeliyiz. Ülkemizin gelecek nesillerini çok iyi yetiştirmeliyiz. Gelecek onların olduğu için, spor kulüplerine, derneklere ve vakıflara çok önem veriyorum. Sağlam beden ve ruhun, güçlü iradeye katkısını unutmamalıyız” açıklamasını yaptı.

Sarkuysan Lisesi Mezunları Derneği’nin ziyaretinde de gündemi gelecek nesillerin sağlıklı ve güçlü iradeli olması oluşturdu. Başkan Karaosmanoğlu, “Özellikle kendi derneğinizin ismini taşıyan okulda öğrencilere örnek oluşturacak model kişilikleri anlatmalıyız. Üyelerinizle beraber kendi sosyal iletişiminizi oluşturmanız dışında, okul yönetimiyle sosyal sorumluluk projeleri üretmelisiniz. Derneklerimizin üzerinde bu tarz bir yükümlülüğün olduğunu hatırlatmak isterim. Mevcut 415 üyenizin mezun olduğunuz okulun sosyal sorumluluk projelerinde yer alması, elzem bir durumdur” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU GENÇ SPORCULARLA BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.