Başkan Karaosmanoğlu, Hafızlarla İftarda Biraraya Geldi

Başkan Karaosmanoğlu, Hafızlarla İftarda Biraraya Geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık’ın hafızları ile iftarda bir araya geldi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık’ta ikamet eden hafızlarla...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık’ın hafızları ile iftarda bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yuvacık’ta ikamet eden hafızlarla iftarda buluştu. Karaosmanoğlu Hafız Muharrem Cami’sinde düzenlenen iftar programına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başiskele Kaymakamı Ali Partal, hafızlar katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu geçmişten bugüne kadar gelen hafızlara dönük konuşmasında “Camiyi hayatın dışında bırakmadan pratik hayatın içerisine alalım. Yeni camilerimiz artık en az üç bin metrekareden küçük olmamalıdır. Camilerimizi artık güzel ve planlı yapmalıyız. Camilerin temiz ve pırıl pırıl olması önemlidir. Her yönüyle insanlar camilere baktıklarında kendi evinde ki temizliği görmeli ve kendisini ev sahibi gibi hissetmelidir. Camilerimiz insanımızın merkezine girmelidir. İnşallah çocuklarımız ilim ve irfan çalışmalarını bu camilerde yapacaklar” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.