Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Köylerini Ziyaret Etti

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Köylerini Ziyaret Etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Merkez Erikli köyünde çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla yürüyüş yaptı.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Kar...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Merkez Erikli köyünde çalışmalar hakkında bilgi aldı, vatandaşlarla yürüyüş yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Merkez Erikli köyünde vatandaşlarla birlikte yürüyüş yaparak, yol çalışmalarının geldiği nokta hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun vatandaşlardan gelen istek ve öneriler üzerine bundan sonra köylerde özellikle yerleşim alanlarının ve iç yolların yapılacağını söyledi.

Sabah erken saatlerde yapılan 7 kilometrelik sağlıklı yaşam yürüyüşü sonrası, köy ürünlerinin ikram edildiği kahvaltıda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Muhtarımız başta olmak üzere, köyde yaşan kardeşlerimize ve özellikle hanım kardeşlerimize bizlere gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Yöresel köy ürünleriyle bizleri ağırladılar, kahvaltı ikram ettiler. Köylerimiz de ayrı bir sevgi, samimiyet, saygı ve içtenlik var. Teknik ekibimiz ve teşkilattaki arkadaşlarımızla eksikleri görüyor, bu ara vatandaşımızla da birlikte oluyoruz. Bazı çalışmalarımızda bir anda 10 ile 20 km arasında yol yapıyoruz. Toz oluşumundan dolayı insanımız sıkıntı yaşıyor. Bundan sonra bu problemin ortadan kalkması için grup yolların geçtiği köylerimizin öncelikli olarak içini yapacağız" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.