Başkan Kayacan Sanayici Sitesi Esnafının Sorunlarını Dinledi

Başkan Kayacan Sanayici Sitesi Esnafının Sorunlarını Dinledi
Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek site esnafının sorunlarını dinledi.

- Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Bolvadin Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek site esnafının sorunlarını dinledi.

Kooperatifte yapılan toplantıda AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Musa Pektaş ile Bolvadin Meclis üyeleri de hazır bulundu.

Gerçekleşen toplantıda sanayi sitesi esnafı adına sorunları ileten yönetim kurulu üyelerini dinleyen Başkan Kayacan, yetkililerin taleplerini dikkate alacaklarını belirtti. Talepleri dinledikten sonra konuşan Başkan Kayacan, şunları söyledi:

“Sanayi Sitemiz için elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanıp, sorunları çözmeye gayret edeceğiz. Kooperatifimizin birikmiş meseleleri olduğunu biliyorum. Bunları birlikte aşmak için çaba göstereceğiz. Esnaflarımızla birlikte ilçemizin kalkınması için çalışacağız.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.