Başkan Kayacan’a ‘Bolvadin Ansiklopedisi’ Hediye Edildi

Başkan Kayacan’a ‘Bolvadin Ansiklopedisi’ Hediye Edildi
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz tarafından hazırlanan ve Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) tarafından basımı yapılan, ‘Bolvadin Ansiklopedisi’ isimli eser Belediye Başkanı Fatih Kayacan’a

- Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz tarafından hazırlanan ve Bolvadinliler Dayanışma Vakfı (BOLDAV) tarafından basımı yapılan, ‘Bolvadin Ansiklopedisi’ isimli eser Belediye Başkanı Fatih Kayacan’a hediye edildi.

Başkan Kayacan’ı BOLDAV Yöneticisi Yahya Pektaş ile birlikte ziyaret ederek ansiklopediyi hediye eden İbrahim Ulvi Yavuz, ilçenin kültürel hayatında önemli bir basamak olacağına inandığı bu çalışmamı tüm Bolvadinlilerle paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Eserin ilçenin tanıtımı adına çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Kayacak, hediye takdim töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Uzun bir çalışma ve birikimin neticesinde ortaya çıkan bu eser geleceğe bırakılan en önemli eserlerden birisi olacaktır. Başta hemşehrim İbrahim Ulvi Yavuz bey olmak üzere katkıda bulunan herkese ve eserin basımını sağlayan vakfımıza teşekkür ediyorum.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.