Başkan Keleş Bütün Şehir’i Anlattı

Başkan Keleş Bütün Şehir’i Anlattı
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İstanbul’da düzenlenen Belediye Başkanları toplantısında bütün şehri anlattı Düzce’nin taleplerini iletti. İstanbul’da düzenlenen AK Parti 1.Bölge Belediye Başkanları toplantısına katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet

- Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İstanbul’da düzenlenen Belediye Başkanları toplantısında bütün şehri anlattı Düzce’nin taleplerini iletti. İstanbul’da düzenlenen AK Parti 1.Bölge Belediye Başkanları toplantısına katılan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kamuoyuna yansıyan bütün şehir yasası hakkında da konuştu. Yerel seçim sürecine daha 4,5 yıl olduğunu söyleyen Keleş, “Şimdiden böyle bir çalışma yapılmasını istemiyoruz” dedi.

Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen AK Parti 1. Bölge Belediye Başkanları toplantısına Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile ilçe ve belde belediye başkanları da katıldı. Toplantının ardından Düzce TV Ana haber bültenine telefon ile katılan Başkan Keleş, toplantının içeriği ve yaptığı sunum hakkında bilgi verdi.

Başkan Keleş, “Tüm Türkiye’de yapılan bu toplantıların belediye başkanlarının yapmış olduğu aylık faaliyetlerin değerlendirilme toplantısı. Mütemadiyen yapılan toplantılar. Ben de il belediye başkanları adına bir sunum gerçekleştirdim. Bugüne kadar yapılan tüm çalışmaları bir kez daha gözden geçirdik. Düzce’nin ve bölgenin sorunlarını da dile getirme fırsatımız oldu” dedi.

Toplantıda Düzce’nin sorunlarını da aktarma fırsatı bulduklarını söyleyen Keleş, Asar Deresi ve katı atık tesisi için de görüşmeler yaptığını belirterek, “İl belediyeleri adına konuşma yapmam istendi. Türkiye’deki il belediyelerinin ihtiyaçları, istekleri, doğrultusunda bir konuşma oldu. Ama bal tutan parmağını yalar demek gerekirse Düzce’nin sorularını da aktarma fırsatı bulduk. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu da toplantıdaydı. Özellikle Düzce’de Asar Deresinde devam eden çalışmalarla ilgili bir çok konuyu kendisi ile görüşme fırsatı bulduk. Katı atık tesisinin çalıştırılması ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’la görüşme fırsatımız oldu” dedi.

Türkiye’nin farklı illerinde yapılan bu toplantıların Düzce’de de yapılacağını söyleyen Keleş, ancak şimdiden bu toplantı için tarih vermenin mümkün olmadığını söylerken, bütün şehir yayası ile ilgili olarak basına yansıyan haberlerle ilgili olarak ise “İki vilayetin pilot seçildiği, böyle bir çalışma yürütüldüğü basına düştü ama ben bugünkü toplantıda bakanlık yetkilileri ile genel merkez yetkilileri ile konuştum. Şu anda somutlaşmış bir çalışma söz konusu değil. Bunun için daha çok erken. Yerel yönetimler için 4,5 seneye yakın süreç var. Bu süreç içerisinde şimdiden bu çalışmanın yapılmasını istemiyoruz. Genel seçimler geçtikten sonra yetkili kurumlarda çalışılmaya başlanır. Tabi bununla ilgili bazı çalışmaların yapıldığını biliyorum ama henüz resmiyete dökülmüş bir çalışma yapılmadı” dedi.

BAŞKAN KELEŞ BÜTÜN ŞEHİR’İ ANLATTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.