Başkan Kılıç, Öğretmenlerle Buluştu

Başkan Kılıç, Öğretmenlerle Buluştu
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde mesleklerine devam eden öğretmenler, emekli öğretmenler ve mesleğe yeni başlayacak öğretmenlerle buluştu.

- Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde mesleklerine devam eden öğretmenler, emekli öğretmenler ve mesleğe yeni başlayacak öğretmenlerle buluştu.

Kağıthane Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen Öğretmenler Günü Kutlama programında görevlerine devam eden, emekli olmuş ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerle buluşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, öğretmenlerden oluşan koronun verdiği mini konsere eşlik etti. Öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen programa Başkan Kılıç’ın yanı sıra Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, İlçe Mal Müdürü Ali Kefelioğlu, İlçe Sağlık Müdürü Kasım Hasko, belediye başkan yardımcıları, STK yönetici ve üyeleri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri katıldı.

"GELECEĞİN TEMİNATI GENÇLERİ ÖĞRETMENLER YETİŞTİRİYOR"

Yıllardır öğretmen olarak görev yapan ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıer, “Yıllarca bu mesleği icra eden öğretmenlerimize saygılarımızı sunuyorum. Yeni başlayan öğretmenlerimize de başarı diliyorum” diye konuştu. Varıcıer, öğretmenlerin insan odaklı bir mesleği yerine getirdiklerini ve insan odaklı bir meslek için en önemli şeyin sevgi olduğunu söyledi.

Programda konuşan ve öğretmenlerin çok önemli bir mesleğe sahip olduklarını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Öğretmenlik çok farklı bir meslek. Geleceğimizin teminatı olarak sevgili gençlerimizi gösteriyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi de değerli öğretmenlerimiz yetiştiriyor. Gençlerimizi, çocuklarımızı yetiştirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyoruz. Öğretmenlerimiz çok farklı duyguları tüm hayatları boyunca yaşıyor. Bu farklı ve güzel duyguları öğretmenliğe ilk başladıkları günde yaşadıkları heyecanla tüm hayatları boyunca sürdürüyorlar. Yetiştirdikleri çocukların ileride ailesine, kendisine, çevresine faydalı hizmetler yaptığını gördüklerinde o hizmetleri kendileri yapmış gibi mutlu oluyorlar” dedi.

Güzel ve hayırlı işler yapan tüm çocukların yaptıklarında, öğretmenlerin büyük katkısı olduğuna değinen Kılıç, “Emekli öğretmenlerin de gözlerinde pırıltıyı her zaman görüyoruz. Yetiştirdikleri çocuklar bir noktada ayrı ve güzel bir hizmet yaptıklarında kendileri yapmış gibi mutlu oluyorlar. Hepinizin bildiği gibi hayra vesile olan hayır yapmış gibidir. Sizleri bu güzel mesleği yaptığınız için kutluyoruz. Tüm çocuklarımıza, gençlerimize katkı sağlayan başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz. Emekli olan öğretmenlerimize teşekkür ederken, mesleğe yeni başlayacak öğretmenlerimize hayırlı olsun diyoruz” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çayır ise, görevlerini şerefle bitirip emekli olan öğretmenlere hürmetlerini sunduğunu belirterek şunları söyledi: "Göreve yeni başlayan öğretmenlere de sağlık, huzur, mutluluk ve başarı diliyorum. Hepinizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor ve katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum”

24 Kasım Öğretmenler Günü’ne yönelik kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği programda emekli öğretmenlere de plaket takdim edildi. Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin ettiği program, öğretmenlerden oluşan koronun verdiği konserin ardından sona erdi.

BAŞKAN KILIÇ, ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.