Başkan Kocadon, 4. Bölge Zabıta Amirliğini Ziyaret Etti

Başkan Kocadon, 4. Bölge Zabıta Amirliğini Ziyaret Etti
Bodrum Belediyesi'nin Yalıkavak'taki 4. Bölge Zabıta Amirliğini ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Zabıta Amiri'nden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

- Bodrum Belediyesi'nin Yalıkavak'taki 4. Bölge Zabıta Amirliğini ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Zabıta Amiri'nden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Hizmet Binası zemin katta yer alan Bodrum Belediyesi 4. Bölge Zabıta Amirliğini ziyaret etti. Başkan, Zabıta Amiri'nden yapılan çalışmalar yanı sıra Yalıkavak, Gündoğan ve Göltürkbükü bölgesinde yaşanan sorunlar hakkında da bilgi aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un mahallelerinin Türkiye'nin birçok ilçesinden çok daha kalabalık olduğunu ifade ederek, "Özellikle yaz aylarında bu bölgenin nüfusunda ciddi oranda artış yaşanıyor. Bu bölgeler Anadolu'daki birçok ilçeden çok daha kalabalık. Yalıkavak - Gümüşlük arasındaki sitelerde bile binlerce insan yaşıyor. Biz de personelimizle vatandaşların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Zabıta ekiplerimiz gece gündüz gelen şikayetleri değerlendirerek, zaman zaman rutin denetimler de yaparak sorunların çözülmesini sağlıyor" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.