Başkan Kocadon, Yarımadada Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Başkan Kocadon, Yarımadada Eğitime Desteğini Sürdürüyor
Bodrum Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulunun yetkilileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek okulun ihtiyaçları hakkında bilgi verdi.Ziyarette Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulu Müdürü Kö...

Bodrum Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulunun yetkilileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek okulun ihtiyaçları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulu Müdürü Köksal Başara, Müdür Yardımcısı Elif Gökbel ile öğretmenler Tuğba Kiraz ve Nermin Karamanoğlu’na Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci de eşlik etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, okullarındaki eğitim - öğretim faaliyetleri ve okulun eksikleri hakkında eğitimcilerden bilgi aldı.

Başkan Mehmet Kocadon, eğitim kurumlarına desteklerinin devam ettiğini belirterek, “Çocuklarımızın en iyi şartlarda öğrenim görebilmeleri için Bodrum Belediye Başkanı olarak ilçemiz genelindeki okullarımıza elimden gelen desteği vermeye gayret ediyorum.” dedi.

Kendilerine göstermiş olduğu ilgi ve alaka nedeniyle Başkan Kocadon’a teşekkür eden okul idarecileri, ziyaret sonrasında hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.