Başkan Köksoy Ve Belediye Meclis Üyeleri Hafta Sonu Çalışmaları Denetledi

Başkan Köksoy Ve Belediye Meclis Üyeleri Hafta Sonu Çalışmaları Denetledi
Ardahan Belediyesinin şehrimin dört bir yanında devam eden yatırımlarını, hafta sonu denetleyen Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Belediye Meclis üyeleri ve Fen işleri Müdürü çalışmaları yakından takip ederek, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi

- Ardahan Belediyesinin şehrimin dört bir yanında devam eden yatırımlarını, hafta sonu denetleyen Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Belediye Meclis üyeleri ve Fen işleri Müdürü çalışmaları yakından takip ederek, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve Meclis üyeleri, ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında Yenimahalle’de birinci etabın yapılması için yıkımı gerçekleştiren alanlarda incelemelerde bulundu ve mahalle sakinleriyle görüştü.

Belediyenin projelerinden biri olan, Çevre yolu üzeri, ARAS Elektrik Kurumunun yanında projelendirilen, yeni otogar yerinde incelemelerde bulunan Başkan Köksoy, Meclis üyeleri ile projenin yeri ve şehrimiz açısından önemi üzerine açıklamalarda bulundu..

Başkan Köksoy, Şehir merkezinde, sabgara yolunda ve yapımı devam eden yollarda; sathi kaplama, kilit parke çalışmalarını denetledi.

Belediyenin yapmış olduğu, 33 bin dönüm üzerinde konuşlanan entegre ve hayvan pazarı inşaatına giden Başkan Köksoy ve Meclis üyeleri, burada incelemelerde bulunarak, çalışmaların son durumu ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Milli Egemenlik Parkında, Serhat Ardahan Spor kulübü yöneticileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Faruk Köksoy, bir süre yöneticilerle sportif faaliyetler üzerine sohbet etti ve onlarla birlikte çay bahçesinde çay içti. Sohbet sonrası Başkan Köksoy, "Her zamanki gibi Belediye olarak yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz" diyerek, "Arhavi spor karşısındaki galibiyet için şehrimiz adına tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

BAŞKAN KÖKSOY VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ HAFTA SONU ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.