Başkan Mahçiçek’ten Afşin Belediyesine Ziyaret

Başkan Mahçiçek’ten Afşin Belediyesine Ziyaret
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Pati Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir Afşin'i ziyaret etti.

Başkan Mahçiçek’ten Afşin Belediyesine Ziyaret…

 Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Pati Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir Afşin'i ziyaret etti.

Afşin'e gelerek çeşitli temaslarda bulunan Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Pati Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir ve beraberindeki heyet Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette açıklama yapan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Onikişubat Belediyesi ve İlçe Teşkilatımızla birlikte Afşin'e ziyarette bulunduk. 30 Mart yerel seçimlerinden sonra ve AK Parti İlçe teşkilatlarının tamamlanan kongrelerinin ardından Afşin Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Güven ve AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerini yürekten tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. “dedi.

Afşin'in kısa zamanda büyük bir değişime uğradığını ifade eden, Başkan Mahçiçek, "Afşin Belediye Başkanımız kısa sürede büyük çalışmalara imza attı ve Afşin'in bulunduğu noktadan çok daha iyi noktalara taşıyacaklarından eminim. İki donanımlı arkadaşımız Afşin'in geleceğiyle alakalı çok önemli projeler geliştirecekler. Onikişubat Belediyesi olarak bizlerin üzerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. AK Parti Belediyelerinin ve ilçe teşkilatlarının kesinlikle ayrısı gayrisi olamaz. İmkânlarımızla, aklımızla ve projelerimizle bir bütün halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ve Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanımız Av. Ahmet Özdemir'e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onikişubat Belediye Başkanımız, her zaman belediyecilik noktasında ve fikirsel olarak bizlerin abisidir. İnşallah ilerili günlerde Afşin'i bulunduğu noktadan çok daha ileriye götüreceğiz. Önümüzde genel seçim var. İnşallah Kahramanmaraş ve tüm ilçeleriyle birlikte en hayırlı ve en iyi neticeyi alacağımıza inanıyorum." dedi

Daha sonra konuşma yapan Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanımız Av. Ahmet Özdemir, " Kahramanmaraş AK Parti teşkilatı büyük bir çınar ağacı ve bizler bu ağacın dallarıyız. Afşin ve Onikişubat iki kardeş ilçeyiz. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduk. AK Partide siyasetin nasıl yapıldığını ve birliğin, beraberliğin nasıl olduğunu göstermek için buradayız. İnşallah omuz omuza verip haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde yeni Türkiye vizyonuna ne kadar sahip çıktığımızı göstereceğiz." ifadelerini kullandı.

 Son olarak konuşma yapan AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, " Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek ve Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanımız Av. Ahmet Özdemir bizlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmak için Afşin'e geldiler. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizler AK Parti teşkilatlar ve belediyeler olarak tamamını Ak Kadrolar olarak adlandırıyoruz. Bu ak kadroların her biri kendi alanında birikimlerini ve tecrübelerini birbirlerine aktarıyor. Başarı zaten buradan kaynaklanıyor. Başkanlarımızın yapmış olduğu ziyarette bunlardan biri. Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde Kahramanmaraş ve ilçeleri, birlik ve beraberlik içerisinde  yeni Türkiye vizyonuna ne kadar sahip çıktığımızı göstereceğiz" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.