Başkan Mehmet Keleş Ruhi Kurnaz Caddesinde İnceleme Yaptı

Başkan Mehmet Keleş Ruhi Kurnaz Caddesinde İnceleme Yaptı
Düzce Belediyesi tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Akınlar Mahallesi Ruhi Kurnaz Caddesi üzerindeki doğal taş kaldırım çalışmalarını da kontrol e...

Düzce Belediyesi tarafından devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Akınlar Mahallesi Ruhi Kurnaz Caddesi üzerindeki doğal taş kaldırım çalışmalarını da kontrol etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yerel yöneticilerle, mahalle muhtarlarıyla, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle gerçekleştirdiği inceleme gezilerine devam ediyor. Başkan Keleş bu kez de belediye tarafından süregelen çalışmaları yerinde incelemek üzere Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy, Ali Güney, Fen İşleri Müdürü Kenan Güreşçioğlu, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ferit Girgin ve Destek Hizmetler Müdürü İbrahim Özer ile birlikte arazi gezisine çıktı. Başkan Keleş ve beraberindeki heyet, Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akınlar Mahallesi Ruhi Kurnaz Caddesi üzerinde devam eden Granit doğal taş kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Toplam 3 kilometre uzunluğunda, 13 bin metrekare alanda yapılması planlanan çalışmaların 5 bin metre karelik kısmının tamamlandığı bildirildi.

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KELEŞ ÇALIŞMALARI BİZZAT YERİNDE İNCELİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.