Başkan Mergen Ak Parti İlçe Başkanını Ziyaret Etti

Başkan Mergen Ak Parti İlçe Başkanını Ziyaret Etti
AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanlığı, uzun yıllar faaliyetlerini sürdürdüğü hizmet binasını yeni yerine taşıdı. AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Regaip Topuz başkan seçildikten sonra yetersiz olan ilçe parti binasını değiştirdi.

- AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanlığı, uzun yıllar faaliyetlerini sürdürdüğü hizmet binasını yeni yerine taşıdı. AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Regaip Topuz başkan seçildikten sonra yetersiz olan ilçe parti binasını değiştirdi.

AK Parti Teşkilatı, Alanyolu Sokağı'nda bulunan ve 2009 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğü hizmet binası yetersiz gelince yeni bina aramaya başladı. İlçenin sevilen isimlerinden Ramazan Mergen kendisine ait olan işyerini partiye hiç kira almadan verdi. AK Parti Köprübaşı İlçe Teşkilatı da hizmet binası yetersiz kalınca yeni hizmet binasına taşındı. Köprübaşı-Salihli yolu üzerinde iki katlı bir binayı kira almadan AK Partiye tahsis eden ve ayrıca belediye başkanı Zafer Mergen'in de babası olan Ramazan Mergen, "AK Parti'ye hizmet etmekten son derece mutluyum" dedi AK Parti Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen ise, babası tarafından bedelsiz tahsis edilen binayı gezdi. İlçe Başkanı Regaip Topuz tarafından karşılanan Başkan Mergen, yeni ilçe teşkilat binasını çok beğendiğini söyledi ve babası Ramazan Mergen'e teşekkür etti. Başkan Topuz açıklamasında, Köprübaşı'nda dönüşümle beraber Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarının da aynı binada olacağını açıkladı.

BAŞKAN MERGEN AK PARTİ İLÇE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.