Başkan Muhsin Yavuz, Öğretmenler Gününü Kutladı

Başkan Muhsin Yavuz, Öğretmenler Gününü Kutladı
Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, “Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak öğretmenlerinin başarılı çalışmalarına bağlıdır” dedi.

- Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, “Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak öğretmenlerinin başarılı çalışmalarına bağlıdır” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, “Bir milletin milli, ahlaki ve kültürel yönden güçlü olması ve medeni milletler seviyesine erişmesi ancak öğretmenlerinin başarılı çalışmalarına bağlıdır. Bu kutsal mesleği diğer birçok meslekten ayıran en önemli özellik, malzemesi ve meyvesinin insan olmasıdır. Öğretmen ömür boyu öğrenen ve öğreten insan olmak gibi bir ayrıcalığa sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle güçlü ve modern bir ülke olma yolunda hızla ilerleyen ülkemize en büyük hizmeti veren, gençlerimizi emanet ettiğimiz, onları hayata hazırlayan, fedakar ve cefakar bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyor, eğitim yolunda şehit düşen tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.