Başkan Nihat Çelik Gazetecilerle İftarda Bir Araya Geldi

Başkan Nihat Çelik Gazetecilerle İftarda Bir Araya Geldi
Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkan Yardımcısı ve Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik memleketi Erciş’te yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda b...

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkan Yardımcısı ve Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik memleketi Erciş’te yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Ataktan Çelik Caddesi üzerinde bulunan bir lokantada gazetecilerle bir araya gelen Çelik burada yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları verdi. Başkan Çelik, ülkede basın mensuplarının önemli bir görev yürüttüğüne de vurgu yaparak, “Siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızla iftar sofrasında bir araya gelmekten son derece mutluluk duydum. Malumunuz İslam aleminde yaşanan olaylar ve ölümler nedeniyle buruk bir Ramazan ayı yaşıyoruz. Müslüman alemi olarak gönlümüz çok da rahat değil. İslam alemine birlik ve beraberlik diliyorum. Bu vesileyle tüm İslam aleminin şimdiden mübarek Ramazan Bayramı’nı da tebrik ediyorum" dedi.

TÜDKİYEB GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE ERCİŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI NİHAT ÇELİK GAZETECİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ. (KOD:Y1)

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.