BAŞKAN OKAY TÜM İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLADI

BAŞKAN OKAY TÜM İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLADI
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nın mübarek olmasını dileyerek mutlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nın mübarek olmasını dileyerek mutlu bir bayram geçirmelerini temenni etti.

Başkan Okay, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak tüm İslam aleminin bayramını kutladı. Huzurlu ve mutlu bir bayram temennisinde bulunan Başkan Okay, mesajını şu şekilde sürdürdü: "Hasret ve özlemle beklediğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayını tamamlamanın hüznünü yaşarken, bayrama kavuşmanın da mutluluğunu en içten şekilde yaşıyoruz. Muhabbet ve hoş görü ile geride bıraktığımız Ramazan ayına yeniden kavuşmayı en içten şekilde dilerken, Ramazan bayramının mutluluğunu da en içten şekilde paylaşıyorum. Ramazan bayramı, sevgi, saygı, hoşgörü ve milli duygularımızın perçinlendiği en özel günlerimizdendir. Dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı günler olan bayramları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.  Mübarek Ramazan bayramının; milletimiz,  ülkemiz ve tüm İslam alemi için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum. "
Başkan Okay, mesajının sonunda Dulkadiroğlu Belediyesi olarak yeniden canlandırdıkları Osmanlı geleneği olan bayram kahvaltısına tüm Kahramanmaraş halkını davet etti. Başkan Okay, Bayram namazı sonrasında Doğukent Cami bahçesinde kurulacak olan kahvaltı sofrasının birlik ve beraberliği pekiştireceğini belirterek, "Bu güzel faaliyetimizde değerli hemşerilerimizi de aramızda görmek istiyoruz. Bu güzel Osmanlı geleneğini devam ettirme adına elimizden geleni yapacağız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.