Başkan Osman Okumuş, TEOG birincisini ödüllendirdi

Başkan Osman Okumuş, TEOG birincisini ödüllendirdi
Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sınavında, birinci dönem bütün soruların tamamını doğru yaparak Türkiye birincisi olan öğrenci Yusuf Tunç ödüllendirildi

Temel Eğitimden Orta öğretime Geçiş (TEOG) sınavında, birinci dönem bütün soruların tamamını doğru yaparak Türkiye birincisi olan Atatürk Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi Yusuf Tunç’u Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş başarılarının devamını dileyerek, ödüllendirdi.

Bundan sonrada her türlü desteklerini esirgemeyeceğini belirten Başkan Okumuş; Yusuf kardeşimizin bu başarısında emeği geçen değerli ailesine, öğretmenlerimize ve müdürlerimize teşekkür ediyorum..

Özellikle Belediye olarak bizimde çok önem verdiğimiz eğitim alanında çok güzel şeyler oluyor. Bu sene bir kişi ama inşallah önümüzdeki yıllarda bu sayı artacak. Fen lisesi olsun, diğer liseler olsun daha önce olduğu gibi eğitim alanında da Türkoğlu’muz iyi bir yol kat edecek.

Eğitim alanında bütün öğretmenlerimizin ve okullarımızın yanındayız. Eğitim olmazsa olmaz, bütün her türlü çalışmalar belediyemiz tarafından yapılsa bile insanlarımızın bilinçli ve kültürlü yetişmesi açısından öğrencilerimize her türlü desteği vermek zorundayız. Onun içinde öğretmenlerimizin, müdürlerimizin ve okullarımızın bütün işleri konusunda da yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Ben kendilerine eğitim hayatı boyunca başarılar diliyorum,” diyerek konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.