Başkan Özdemir, esnaflardan EVET sözü aldı

Başkan Özdemir, esnaflardan EVET sözü aldı
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Ahmet Özdemir Ekinözü İlçesine Kurmaylarıyla birlikte çıkartma yaparak, esnafları ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Ahmet Özdemir Ekinözü İlçesine Kurmaylarıyla birlikte çıkartma yaparak, esnafları ziyaret etti.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Ahmet Özdemir, ilçe ziyaretleri kapsamında Ekinözü ilçesine giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ekinözü ilçesindeki ziyarete İl Başkanı Ahmet Özdemir ’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar, Belediye Başkanı Nursi Çeleğen tarafından karşılanan Özdemir ve beraberindeki heyet, esnafları tek tek ziyaret ederek hasbihalde bulundu.

2-20170322090406.jpg

Başkan Yazgı ve beraberindeki heyet, esnaflar ve vatandaşlarla yaptıkları sohbet sırasında 16 Nisan’da yapılacak olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu hakkında bilgiler aktardı. Başkan Özdemir Yeni Hükümet Sistemi’nin önemini ve Türkiye’ye yapacağı kazanımlarını anlattı. Esnaflar ve vatandaşlar ise 16 Nisan’da yapılacak referandumda Türkiye’nin geleceği için evet diyeceklerini kaydettiler.

1-20170322090406.jpg

Esnaf ve vatandaşlardan referandumda ‘evet’ oyu vermeleri için destek isteyen Başkan Özdemir  , “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ‘evet’ oyu vereceklerini söylüyor. Bu millet 2002’de Türkiye’nin çarkını nasıl döndürdüyse 16 Nisan’da da evet oyu vererek Türkiye’nin miladını değiştirecek.  Türkiye için 16 Nisan’da sandıktan evet oyu çıkaracağız inşallah” diye konuştu.

6-138.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.