Başkan Özgüven Öğretmenlerini Unutmadı

Başkan Özgüven Öğretmenlerini Unutmadı
Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kendisini yetiştirip bugünlere gelmesinde emeği olan öğretmenlerini unutmadı.

- Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kendisini yetiştirip bugünlere gelmesinde emeği olan öğretmenlerini unutmadı.

Başkan Özgüven, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında kendisini yetiştiren öğretmenlerine çiçek ve hediye takdim ederek, “Sizlere hürmetlerimi, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Özgüven, kendisini yetiştiren öğretmenlerine ahde vefa örneği gösterdiği programda yaptığı konuşmada, “Bu anlamlı günde tüm öğretmenlerin günlerini kutluyorum. Beni yetiştirip bugünlere gelmemde büyük emekleri olan ilkokul öğretmenim Tahir Alp, ortaokul öğretmenim Ferhat Koyuncuoğlu ve dersime girmemesine rağmen değerli hocam Besim Süleyman Baş’ın anne ve babam kadar üzerimde emekleri vardır. Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. Huzurlarınızda kendilerine şükranlarımı, saygı ve sevgilerimi iletiyor, ellerinde öpüyorum” diye konuştu.

Genç nesil öğretmenlere seslenen Özgüven, “Belki haddime değil ama sizlerden iz bırakan öğretmenler olmanızı istiyorum. İz bırakan öğretmenler olursanız ülkemizin sorunları çözüme daha çabuk kavuşur. Çünkü her şeyin başı eğitimdir. Bu yüzden sizlerden iz bırakmanızı istiyorum ve buradaki iz bırakan değerli öğretmenlerim gibi gönüllerde yer edinmenizi arzu ediyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.