Başkan Öztürk Kırtasiye Yardımı Etkinliğine Katıldı

Başkan Öztürk Kırtasiye Yardımı Etkinliğine Katıldı
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, hayırsever iş kadını Döndü Akyol öncülüğünde düzenlenen kırtasiye yardımı etkinliğine katıldı.

- Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, hayırsever iş kadını Döndü Akyol öncülüğünde düzenlenen kırtasiye yardımı etkinliğine katıldı.

Ceyhan Sakine Garipoğlu İlköğretim Okulu’ndaki etkinlikte okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunan Döndü Akyol, “Eğitime katkı koymak adına çam sakızı çoban armağanı bir şeyler yapmak istedik. Bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Alemdar Öztürk’e çok teşekkür ederim. Bu vesile ile tüm çocuklarımıza da yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise örnek davranışından dolayı hayırsever iş kadını Döndü Akyol’a teşekkür etti. Öztürk, “Eğitime yapılan yatırımın Türkiye'nin yükselen geleceğine yapılan bir yatırım olduğu bilinciyle hareket eden herkesten Allah razı olsun. Sunulan yeni eğitim olanaklarıyla bir eğitim öğretim yılına daha başlayan geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum" diye konuştu.

Öğrencilerle zaman zaman sohbet eden Öztürk, "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. İnanıyorum ki aranızdan istikbalde büyük insanlar çıkacaktır. Okulda öğretmenlerinizi ve arkadaşlarınızı, evde anne baba ve kardeşlerinizi üzmeden düzenli ders çalışarak ülkesine faydalı insanlar olacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK KIRTASİYE YARDIMI ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.