Başkan Piriştina Her Sabah Bucalılarla

Başkan Piriştina Her Sabah Bucalılarla
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın göreve geldikten sonra başlattığı “her sabah bir mahallede kahvaltı” uygulaması sürüyor. Bu sabah da İZKENT sakinleriyle buluşan Başkan Piriştina’nın sorunları yerinde tespit edip çözüm getirmesi, halkın takdirin

- Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın göreve geldikten sonra başlattığı “her sabah bir mahallede kahvaltı” uygulaması sürüyor. Bu sabah da İZKENT sakinleriyle buluşan Başkan Piriştina’nın sorunları yerinde tespit edip çözüm getirmesi, halkın takdirini topluyor.

Programının uygun olduğu her sabah bir mahallede kahvaltı yaparak bölge sakinleriyle buluşan Piriştina, istekleri alıp sorunları yerinde dinliyor. Bu sayede daha hızlı müdahale imkanı bulduğunu ve uygulamayı sürdüreceğini belirten Başkan Piriştina, “Birlikte yönetme sözüyle geldik, sözümüzü de tutuyoruz” dedi. Bir kaç hafta önce muhtarlık açılışı sonrası mahallede atıl vaziyetteki ağaçlık araziye park yapma sözü veren Başkan Piriştina, bu sabah yaptığı kahvaltının ardından da mahalle sakinleriyle boş alanları gezdi. Park yapılabilecek ya da farklı amaçla kullanılabilecek alanları belirleyen Piriştina, bu alanlarla ilgili teknik birimlere çalışma başlatması talimatını verdi. İZKENT sakinleri, belediye başkanlarının halkla iç içe olmasından ve birlikte yönetim anlayışından mutluluk duyduklarını söyledi.

BAŞKAN PİRİŞTİNA HER SABAH BUCALILARLA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.