Başkan Polat, Akademisyenleri Ağırladı

Başkan Polat, Akademisyenleri Ağırladı
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü yapılan İslam Aile Hukuku Semineri için Malatya’ya gelen İlahiyat ve İslami İlimler Fakülte...

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya İnönü Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü yapılan İslam Aile Hukuku Semineri için Malatya’ya gelen İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinde görev yapan öğretim üyelerini akşam yemeğinde ağırladı.

Düzenlenen yemeğe Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin, Mehmet Çınar ve Muammer Zafer, Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Çeker, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Abdullah Acar, Malatya İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Çolak ile öğretim üyeleri katıldı.

Türkiye’nin saygın üniversitelerinden Malatya’ya gelen akademisyenlerini ağırladıkları için çok mutlu olduklarını belirten Başkan Polat, “Malatya’da sizleri ağırlamak, bizim için çok büyük bir onurdur. Bizim aile hayatımızda imam hatibin çok ayrı bir yeri vardır, çünkü benim eğitim hayatına devam eden 4 çocuğum var ikisi imam hatip lisesi mezunu, diğer ikisi de şu anda imam hatip lisesinde okuyor. Çocuklarımıza İslamiyet’i, Kuran-ı Kerim’i, mukaddesatımızı doğru, düzgün, hurafeden arındırılmış şekilde öğretmemiz çok önemli, hepimize bu konuda çok fazla görev düşmekte. Sizler gibi ilim ve irfan sahibi, dini gerçek tarafıyla izah edip eğitimli ve donanımlı gençliğin yetişmesinde önemli görevler üstlenen akademisyenlerle birlikte olduğumuz için sevinçliyiz” dedi.

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI HACI UĞUR POLAT, AKADEMİSYENLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.