Başkan Şahin: "Bafra Balon Gezileri İle Tanışacak"

Başkan Şahin: Bafra Balon Gezileri İle Tanışacak
Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kapadokya’ya giderek balon turizmini Bafra’ya kazandırmak için incelemeler yaptı.Bu incelemeler sırasında Kapadokya Kaya Balonculuk yetkilileri ile görüştü v...

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kapadokya’ya giderek balon turizmini Bafra’ya kazandırmak için incelemeler yaptı.

Bu incelemeler sırasında Kapadokya Kaya Balonculuk yetkilileri ile görüştü ve bizzat balona binerek geziye katıldı. Başkan Şahin konu hakkında yaptığı açıklamada, “Bafra’mıza yenilikler getirmek, turizm potansiyelleri konusunda alternatifler ortaya koymak istiyoruz. Bunlardan biri de balon gezileridir. Yapılan incelemeler sonucu Bafra’mızın da uygun olduğu tespit edildi. Bu konu ile ilgili mevzuat gereklerini de bir yandan başlattık, çalışmalarımız ve bitmek üzere, gerekli izinler de alınmak üzere. Özellikle Kızılırmak Deltası ve Kuş Cenneti’ni, insanlarımızın balonlar ile havadan görmelerini de arzu ediyoruz. Bunun için Kapadokya’yı ziyaret ederek yerinde bazı incelemeler yaptık. Görüşmelerimiz oldu. 10 gün içinde yetkililer Bafra’mızı ziyaret edecek. Onlar da burada incelemelerini yapacak. Bu ziyaretimiz sırasında konu hakkında fikir ve bilgi sahibi olan Burhan Apaydın ve Haydar Aksu da bizlerle beraber oldu. İlgi ve desteklerine teşekkür ediyorum. İnşallah Bafra’mızda bir yenilik oluşacak” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.