Başkan Saka, Canlı Yayın Konuğu Oldu

Başkan Saka, Canlı Yayın Konuğu Oldu
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, özel bir tv kanalında canlı olarak yayınlanan Akşama Doğru programının canlı yayın konuğu oldu. Elif Doğan Şentürk’ü sorularını yanıtlayan Başkan Saka, yürütülen çalışmalar ve yeni dönemdeki projeler ile ilgili açıklam

- Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, özel bir tv kanalında canlı olarak yayınlanan Akşama Doğru programının canlı yayın konuğu oldu. Elif Doğan Şentürk’ü sorularını yanıtlayan Başkan Saka, yürütülen çalışmalar ve yeni dönemdeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, genel yayın yapan özel bir televizyonun canlı yayın konuğu oldu. Halk Tv’de yayınlanan Akşama Doğru programına konuk olan Başkan Saka, sunucu Elif Doğan Şentürk’ün sorularını yanıtladı. Belediye olarak yürütülen çalışmaları anlatan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yeni dönemde uygulamaya koyacakları projelere de değindi. Edremit’i çağdaş ve marka kent hedefi ile yola çıktıklarını ve bu hedef doğrultusunda çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Kamil Saka, “Edremit'imizi, zeytin, zeytinyağı, tarihi, Mavi Bayrakları plajları, Antandros Antik kenti ve tüm doğal güzellikleri ile tanımaya çalışıyoruz. Tanıtım faaliyetlerinin yanında Edremit’li çağdaş, modern ve mutlu insanların yaşadığı huzurlu bir kent haline getirmek için 2015 yılında yatırımlarımızı hayata geçireceğiz” dedi.

BAŞKAN SAKA, CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.