Başkan Salman’dan Tjk’ya Yürüyen Köşk Koşusu İçin Teklif

Başkan Salman’dan Tjk’ya Yürüyen Köşk Koşusu İçin Teklif
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Yasin Kadri Ekinci ile görüşerek İstanbul yarışlarında Yürüyen Köşk Koşusu adı altında bir yarış yapılmasını talep etti.Türkiye J...

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Başkanı Yasin Kadri Ekinci ile görüşerek İstanbul yarışlarında Yürüyen Köşk Koşusu adı altında bir yarış yapılmasını talep etti.

Türkiye Jokey Kulübü at yarışları düzenleyebilmek adına Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’dan 450 dönümlük bir alan istedi. Ancak ilde bu talebe cevap verecek arazi bulunmadığı için talebe karşılık verilemedi. Bu esnada TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci ile görüşen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İstanbul Veli Efendi Hipodromu’nda gerçekleştirilen at yarışları bünyesinde Yürüyen Köşk adı altında bir koşunun düzenlenmesini istedi.

Başkan Salman’ın bu talebine sıcak bakan Ekinci önümüzdeki günlerde Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın konuğu olarak Yalova’ya gelecek ve Yürüyen Köşk’ü gezecek. Bu ziyarette koşunun detaylarının da konuşulması bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.