Başkan Selvitopu: ''Karabağlar Tartışmasız Hale Gelecek”

Başkan Selvitopu: Karabağlar Tartışmasız Hale Gelecek”
CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na seçim sonrasında tebrik ziyaretinde bulundu. Seçim süreci ve başarısının değerlendirildiği ziyarette Başkan Selvitopu, “Önümüzdeki süreçt

- CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na seçim sonrasında tebrik ziyaretinde bulundu. Seçim süreci ve başarısının değerlendirildiği ziyarette Başkan Selvitopu, “Önümüzdeki süreçte sosyal demokrat belediyeciliğin hizmeti ön planda tuttuğunu ispat edeceğiz. Hedefimiz Karabağlar’ı tartışmasız hale getirmek olacak” dedi.

Örgütlü mücadeleye inandığını vurgulayan Başkan Selvitopu, seçim başarısında CHP Karabağlar İlçe Örgütü’nün çok önemli bir rol üstlendiğini ve herkesin üzerine düşenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade etti. İlçe Yöneticilerine teşekkür eden Selvitopu, “Başarılı bir seçim süreci geçirdik. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Vaadlerde bulunmadan da seçim kazanılabileceğini gösterdik. Sadece ‘hizmet’ sözü verdik. Seçimin ardından yeni bir süreç başladı. Şeffaf, katılımcı bir anlayışla çalışmalarımıza başladık. Herkese açık, herkesin gelip rahatlıkla sorununu çözebildiği kurumsal yapı oluşturacağız. Hizmetin ön planda olduğu sosyal demokrat belediyecilik anlayışının en iyi örneğini sergileyeceğiz. Bu noktada örgütün de desteği önemli. Seçim öncesinde en çok tartışılan konu, Karabağlar’ın kayıp olabileceğiydi. Bizim hedefimiz bundan sonra Karabağlar’ı tartışmasız hale getirmek olacaktır” dedi.

Seçim sürecinde başarılı bir kampanya yürütüldüğünü vurgulayan Manduz, Başkan Selvitopu’nun bilgi birikimi ve tecrübesine güvendiklerini, belediye meclis üyeleriyle birlikte çok uyumlu bir çalışma dönemi yaşanacağını söyledi. İlçe Başkanı Manduz, “Önümüzdeki süreçte biz daha çok sokakta, halkla olacağız. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almak için beklenti ve taleplerini paylaşıp, çözüme kavuşturulmasına katkıda bulunacağız” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.