Başkan Soğanda’dan Özalp Ve Saray’a Ziyaret

Başkan Soğanda’dan Özalp Ve Saray’a Ziyaret
AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, beraberindeki milletvekili adayı Nizamettin Ağar ve partililerle Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret etti.Sabah saatlerinde beraberindeki partililerle Özalp il...

AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, beraberindeki milletvekili adayı Nizamettin Ağar ve partililerle Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret etti.

Sabah saatlerinde beraberindeki partililerle Özalp ilçesine gelen AK Parti Van İl Başkanı Av. Zahir Soğanda, burada milletvekili adayı Nizamettin Ağar ve ilçe teşkilatı tarafından karşılandı. Başkan Soğanda ve beraberindeki partililer, ilçe binasında partililerle bir süre görüştüler. İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar’ın selamlama konuşmasının ardından konuşan Soğanda, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine başladıklarını ifade ederek, bu kapsamda Özalp ve Saray ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirmek istediklerini vurguladı. Özalp ve Saray bölgesinin adayı olan Nizamettin Ağar’ın gerek iş hayatı olsun, gerekse siyasi hayatı olsun, bölgede tanınan ve sevilen bir aday olduğunu belirten Soğanda, Özalp ve Saray’ın adayını bağırlarına basacaklarından şüphe duymadıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından AK Parti heyeti, Özalp ilçesine bağlı Sarıköy’de Zengin ailesinin taziyesine katıldı. Taziye ziyaretinin ardından Saray ilçesine hareket eden AK Parti heyeti, yolda bir grup partili tarafından karşılandı. “Her zaman ve her yerde Saray’lı seninle Nizamettin Ağar” yazılı pankart ile karşılanan AK Parti heyeti, Saray ilçe seçim bürosunda İlçe Başkanı Şeref Çevik ve vatandaşlarla bir araya geldi. Saray halkının sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Soğanda ve milletvekili adayı Nizamettin Ağar, daha sonra ilçe teşkilatı ile yaklaşan seçim ile ilgili istişarelerde bulundu.

AK PARTİ VAN İL BAŞKANI AV. ZAHİR SOĞANDA, BERABERİNDEKİ MİLLETVEKİLİ ADAYI NİZAMETTİN AĞAR VE PARTİLİLERLE ÖZALP VE SARAY İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.