Başkan Tahmazoğlu, Yeşilvadi Konutları Bayram Sonrası Hazır

Başkan Tahmazoğlu, Yeşilvadi Konutları Bayram Sonrası Hazır
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi 702 konutlarında sona gelindiğini belirterek, şuanda çevre düzenlemesi yapıldığını ve Ramazan Bayramı sonrasında 2 bloğun teslim edileceğini söyledi.

- Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilvadi 702 konutlarında sona gelindiğini belirterek, şuanda çevre düzenlemesi yapıldığını ve Ramazan Bayramı sonrasında 2 bloğun teslim edileceğini söyledi.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı devam eden Yeşilvadi 702 konutlarında incelemelerde bulunan Başkan Tahmazoğlu, “Yeşilvadi konutlarımızda sona gelmiş durumdayız. Ramazan bayramı sonrasında özellikle 2 blok teslim edilecek. Akabinde bloklar peş peşe teslim edilecektir. Yeşilvadi konutlarımızda şu an çevre düzenlenmesi yapılıyor. Burada daire satışını yaptığımız vatandaşlarımız önümüzdeki ay taşınabilecekler. Diğer dairelerimiz de yine gelecek ay içerisinde satışa sunulacaktır. Yeşilvadi konutlarımızda 3+1, 2+1 ve az sayıda da 1+1 konutlarımız bulunmaktadır. Genişliği ve yapım şekli Gaziantep halkının alışkanlıklarına uygun balkonlu ve geniş odaları bulunmaktadır. Yeşilvadi konutlarımızın mevkisi çok güzel, hem havaalanı yolu üzerinde hem de havaalanını burç kavşağına bağlayan 50 metreli yolumuzun üzerinde bulunuyor. Ayrıca yapmış olduğumuz Türkiye'nin en parkı olan Yeşilvadi parkımızın bitişiğinde yani ulaşım ve park olarak baktığımızda konum olarak Gaziantep'in en güzel yerinde diyebiliriz. Ben şimdiden konutlarımızın Şahinbey’imize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU, YEŞİLVADİ KONUTLARI BAYRAM SONRASI HAZIR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.