Başkan Taşçı Dansçılarla Buluştu

Başkan Taşçı Dansçılarla Buluştu
Latin danslarına tutkun gençlerle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gençlerin düşüncelerine büyük önem verdiğini kaydederek, “İlçemizin gelişim ve değişim sürecini hızlandırırken ge...

Latin danslarına tutkun gençlerle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, gençlerin düşüncelerine büyük önem verdiğini kaydederek, “İlçemizin gelişim ve değişim sürecini hızlandırırken gençlerimizle fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Dans Et Samsun Grubu’nu ziyaret eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, dansçı gençlerle bir araya geldi. Dans tutkunu gençlerle sohbet eden Başkan Taşçı, Atakum’un sosyal ve kültürel anlamda yaşadığı gelişimden bahsetti.

Atakum ilçesinin sürekli değişen ve gelişen bir yapı içerisinde olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, “Karadeniz Bölgesi’nin tartışmasız en güzel ilçesi tartışmasız Atakum’dur. İlçemizin daha da gelişmesi ve değişmesi için durmaksızın çalışıyoruz. Bu anlamda gençlerin düşüncelerine de son derece önem veriyoruz. İlçemizde çalışmalarını sürdüren Dans Et Samsun grubunu da bu kapsamda ziyaret ederek gençlerimizin düşüncelerini aldık, fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.