Başkan Toçoğlu: “11 İsim Kardeşimizdir”

Başkan Toçoğlu: “11 İsim Kardeşimizdir”
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 7 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek AK Parti Sakarya İl Kongresi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şehirde tesis edilen birlik ve beraberlik ortamının başarıları da beraberind

- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 7 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilecek AK Parti Sakarya İl Kongresi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şehirde tesis edilen birlik ve beraberlik ortamının başarıları da beraberinde getirdiğinin altını çizen Başkan Toçoğlu, “Bakanımızla, Milletvekillerimizle, kamu kurumlarımızla, il teşkilatımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, Üniversitemizle. Güzel şeyler oluyor. AK Parti iktidarının bereketi şehrimizde her alanda kendini hissettiriyor. Sakarya ayakta, koşuyor. Yoluna emin adımlarla ilerliyor” diye konuştu.

Açıklamalarının devamında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilecek AK Parti Sakarya İl Kongresi’nin coşkuyla geçeceğine değinen Başkan Zeki Toçoğlu, “İl Başkanlığımız için 11 arkadaşımız aday oldu. Hepsi bizim dava arkadaşımızdır. Bu yolda birlikte yürüdüğümüz değerli kardeşlerimizdir. 11 kardeşimiz de bu işi en iyi şekilde yapacak bilgi ve tecrübeye sahip isimlerdir. İşte AK Parti farkı budur. Kim İl Başkanı olursa olsun, diğer arkadaşlarımız gönül rahatlığıyla bu arkadaşımızın yönetiminde yer alır, davaya hizmet etmeyi sürdürür” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Biz siyasete, davaya bu şekilde yaklaşan insanlarız. Bugün bu görevde hizmet eder, yarın başka bir görevde hizmet etmeyi sürdürürüz. Bugün nasıl Büyükşehir Belediye Başkanı olarak milletimize hizmet ediyorsam, yarın başka bir şekilde yine milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. 7 Şubat kongremiz teşkilatımız ve şehrimiz için hayırlı olsun. Rabbim 11 aday arkadaşımız için en hayırlı olanı nasip etsin. AK Parti Sakarya İl Başkanlığı için aday olan 11 arkadaşımızı yürekten kucaklıyor, açıklanacak kararın kardeşlerime hayır getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TOÇOĞLU: “11 İSİM KARDEŞİMİZDİR”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.