Başkan Toçoğlu, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına Katıldı

Başkan Toçoğlu, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına Katıldı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına katıldı.

- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül ile Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının geniş katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda söz alan Başkan Toçoğlu, AK Parti belediyeciliği ile şehirlerin geleceğini hazırlamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Başkan Zeki Toçoğlu, “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu, değerli Genel Başkan Yardımcımız Gül, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. İstişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Toplantıda ifade edilen bir gerçek vardı; AK Partili belediyelerde medeniyet tasavvurumuza uygun projeler hayat buluyor. Artık şehirler markalaşıyor. Bu yeni süreçte insanımıza temas eden hizmetleri AK Partili belediyeler hemşerileri ile buluşturuyor” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında YERELSEN çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Toçoğlu, “Genel Başkanı olduğum YERELSEN, 2005 tarihinde üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak için Türkiye genelinde faaliyet göstermek üzere kuruldu. Sendikamız bugün itibari ile 30 ilde toplam 90 üyesi bulunan bir işveren sendikasıdır” diye konuştu.

BAŞKAN TOÇOĞLU, AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.