Başkan Toçoğlu Ve Milletvekili Adayı İsen Şehir Eşrafı İle Bir Araya Geldi

Başkan Toçoğlu Ve Milletvekili Adayı İsen Şehir Eşrafı İle Bir Araya Geldi
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa İsen, şehir eşrafından bazı isimlerle bir araya geldi. Orman Park’ta gerçekleşen toplantıda yatırımlarla ilgili...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa İsen, şehir eşrafından bazı isimlerle bir araya geldi. Orman Park’ta gerçekleşen toplantıda yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Toçoğlu, yeni dönemde çok daha farklı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerinin ipuçlarını verdi. Toçoğlu, “Tüm ilçelerimizde alt yapı sorunlarına modern çözüm üretiyoruz. Yeni dönemde şehrimiz için turizm, kültür, tarım ve spor alanında yatırımlarımıza devem edeceğiz. İnşallah yeni dönemde Yeni Türkiye’nin, Yeni Sakaryası’nı inşa edeceğiz. Ülkemize ve Sakaryamıza tarım, turizm, kültür ve spor yatırımlarımız devam edecek. Çok daha farklı ve yeni bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz. Her şey değişiyor. Şartlar, koşullar, hayat değişiyor. Bu değişime bağlı olarak bizde kendimizi ve kurumumuzu yeniliyoruz” diye konuştu.

Programın devamında söz alan AK Parti Milletvekilli Adayı Mustafa İsen ise, “Büyükşehir Belediyemiz tüm ilçelerimizde altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamlandı. Yeni dönemde ise Sakarya’nın üst yapısında çok önemli çalışmalar yapılacağını biliyoruz. Şehrimizde kültür sanat alanında yatırımlarımızı daha da arttıracağız. Sakarya’yı kültür şehri yapacağız. Sakarya’da bu açıdan mükemmel bir potansiyel var. Şehrimizin farklı alanlarında bu enerjiyi hissedebiliyorsunuz. Bize düşen görev bu potansiyeli doğru kullanmak ve harekete geçirmektir” ifadelerini kullandı.

Mustafa İsen, “Liman, demiryolu ve İstanbul duble yolu yatırımları ile kuzey ilçelerimizde kalkınma sağlayacağız. Sakaryamızın tüm bölgelerinden E-5, hızlı tren ve üçüncü köprü yolu olmak üzere bu yatırımların hiçbiri şehrimize dokunmadan geçmiyor. Yollar neredeyse imkânlar oradadır. Artık gelişen ve değişen bir Sakarya var. İnşallah yeni dönemde de bu sinerjimizi sürdüreceğiz. Yalova’dan başlayarak Düzce’ye kadar olan alanı çok özel bir alandır. Sakarya’yı süs bitkiciliği bölgesi yapacağız. Süs Bitkiciliği ile ilgili de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemizin planladığı Uluslararası Botanik Merkezi projesi, süs bitkiciliği yetiştiricileri ve pazarlamacılar açısından önemli olan bu projeyi de hayata geçireceğiz” dedi.

MUSTAFA İSEN: SAKARYA KÜLTÜRÜN BAŞKENTİ OLACAK

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.