Başkan Tollu Sanayi Esnafı İle Buluştu

Başkan Tollu Sanayi Esnafı İle Buluştu
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Belediye Meclis üyeleri, Erdemli Sanayi esnafı tarafından verilen kahvaltıya katıldı.

- Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Belediye Meclis üyeleri, Erdemli Sanayi esnafı tarafından verilen kahvaltıya katıldı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve bazı belediye meclis üyeleri, sanayi esnafının verdiği kahvaltıda esnafla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular. Programda ilk olarak söz alan Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, belediyenin sunduğu hizmetlere tüm esnaflar adına teşekkürlerini sundu. Erdemli sanayisinin belediye tarafından çok güzel hizmetler aldığının altını çizen Erdoğan, Belediye Başkanı Tollu’dan sanayi için isteklerini dile getirdi.

Erdemli’de yaşam kalitesinin arttırılması için uğraştıklarını vurgulayan Başkan Tollu ise bu kapsamda sanayinin fiziki yapısının iyileştirildiğini ifade ederken, ayrıca pazarcı esnafının çilesine bir son vermek adına kapalı pazar yerinin tamamlandığını, bir hafta içerisinde de açılacağını söyledi. Erdemli'nin yaşanabilir düzeyini arttırmak için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını kaydeden Tollu, "Bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Birlik ve beraberlik içinde el ele vererek Erdemli’yi güçlendirmeliyiz. Kapalı pazar yeri ve Kültür Merkezi bu konuda yaptığımız hamlelerden bazılarıdır. Seçimlerin hemen ardından ilk önemli yatırımlarımız bunlardır. Bu iki yatırımızla birçok hizmet kaleminde olduğu gibi Allah’ın izniyle yine ilçemize ilkleri yaşatacağız" diye konuştu.

Erdemli sanayisine son derece güzel hizmetler yaptıklarının da altını çizen Tollu, kendi dönemlerinde başlayan sanayi bölgesinin parke ile donatılması hizmetini tamamladıklarını vurgulayarak, sanayi esnafına hayırlı olmasını diledi. Bundan sonrası için de sanayiye her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini kaydeden Tollu, “Sizlerden gelen talepler baş tacımızdır. Malum, Büyükşehir Yasası ile birlikte sınırlarımız ve hizmet alanımız büyüdü. Sorumluklarımız arttı. Fakat buna rağmen daha önce oluşturduğumuz güçlü bir Erdemli Belediyesi yapısı ile her yere hizmet götürmeye muktediriz. Dolayısı ile hizmet anlayışımız 'nerede bir insan, orada Erdemli Belediyesi hizmeti'dir. Bu topraklar bizim topraklarımızdır. Siyasi düşüncesi, dünya görüşü, etnik yapısı ne olursa olsun; hepimiz burada yaşıyor, yolda, sokakta, cadde karşılaşıyor ve birbirimize selam veriyoruz. İnsanın kendi yaşadığı yere hizmet götürmesi kadar daha güzel ne olabilir ki? Hiçbir bölgeyi, hiçbir insanımızı ayırt etmeden hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN TOLLU SANAYİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.