Başkan Toltar Köseler’e Müjde Verdi

Başkan Toltar Köseler’e Müjde Verdi
Dilovası Belediyesi tarafından her mahallede ve köylerde düzenlenen iftar yemeği programları devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Köseler Köyünde düzenlenen iftar programında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar köy halkına müjde verdi.

- Dilovası Belediyesi tarafından her mahallede ve köylerde düzenlenen iftar yemeği programları devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Köseler Köyünde düzenlenen iftar programında Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar köy halkına müjde verdi.

İftar programında konuşmasında vatandaşların Kadir geceleri ve Ramazan Bayramını kutlayan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Yeni yasa ile bize bağlanan köylerimize gelmesi gereken bütün hizmetleri gerek belediyemizin imkânları ile gerekse de Büyükşehrin Belediyemizin imkânları ile elimizden geleni yapacağız. Öncelikle arazilerinizin tapuları bizde, tapularınızı bayramdan sonra büyük bir törenle tapularınızı dağıtacağız. Bizler her zaman sizin yanınızda olacağız, kapılarımız size sonuna kadar açık. Filistin, Gazze ve diğer ülkede Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Bu sene iftarımızı buruk geçirdik, dünya coğrafyasında Müslüman kardeşlerimiz huzur içinde olmalarını huzur ve barış içinde bir yaşam sürmelerini niyaz ediyorum” dedi.

10 Ağustos Türkiye dönüm noktası seçimi, çünkü ilk defa bir Cumhurbaşkanını halk seçecek. Türk demokrasisi için bir dönüm noktası olan bu seçimlerde 30 Mart da verdiğiniz desteğin aynısını 10 Ağustos da da vereceğinizden eminim Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacağız” dedi.

İftar programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dİlovası ilçe Başkan vekili Fazıl Korkmaz, İl yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda köy sakini katıldı.

BAŞKAN TOLTAR KÖSELER’E MÜJDE VERDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.